Wie zijn wij?

 

De Praktijk is allround. Ieder van ons heeft affiniteit en/of ervaring op bepaalde gebieden, maar we zijn bereid en in staat om (bijna) alle logopedische problemen te behandelen!

 


kwaliteitsregisterWe zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, waaronder logopedisten. Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg).

Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie

 

 

Direct toegankelijk.

 

Logopedie is met ingang van 1 augustus 2011 direct toegankelijk. Als er sprake is van ziekten of aandoeningen die buiten het kennisdomein van de logopedist vallen wordt geadviseerd eerst contact op te nemen met de huisarts.

 

 

 

Miranda Postma

Hoi, 

MirandaIk ben al 25 jaar logopedist en vind mijn vak nog steeds leuk. Vooral de diversiteit waar je in dit vak mee te maken krijgt is heel inspirerend. Ieder mens heeft weer zijn eigen verhaal en zijn eigen ervaringen. 

Het is ook mooi om vooral kinderen zich te helpen ontwikkelen en ervoor te zorgen dat zij het makkelijker krijgen doordat ze, misschien mede door jou hulp, beter kunnen communiceren, of weer normaal kunnen eten.

Voor mij is werken met mensen bijzonder en ik ben nog steeds blij dat ik voor dit vak gekozen heb.

 

miranda@logopedie-colmschate.nl
Zorgmail: mb.postma@zorgmail.nl

tel: 06 14527913

 

 

Lia van Tienen 

Ik ben Lia van Tienen, sinds 1978 werkzaam als logopediste.Lia

De opleiding logopedie-akoepedie heb ik in Amsterdam afgerond. Daarna ben ik werkzaam geweest in een verpleeghuis, een mytylschool waarvoor ik de NDT- opleiding heb gevolgd (voor kinderen met een hersenbeschadiging).

Daarna ben ik 3 jaar op Curaçao geweest en heb ik veel ervaring opgedaan in een kindertehuis, als logopediste en als hoofdleidster.

Terug in Nederland heb ik 3 maanden als invalster gewerkt in een revalidatiecentrum, waarna ik naar Deventer verhuisde om te werken op een IOBK ( speciaal onderwijs voor kleuters) en een Lom-school ( speciaal onderwijs). In Deventer leerde ik Miranda kennen, zij was net met haar logopediepraktijk gestart. De praktijk werd een maatschap toen ik in 1991 in de logopediepraktijk  kwam werken, en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Bij- en nascholing heb ik gevolgd op het gebied van: dyslexie, het vroeg stotterende kind, stembehandeling via methode Ocker, pre-logopedie, slikstoornissen, cursussen op het gebied van spraakontwikkeling ( Hodson en Paden, Methaphon), cursus voor behandeling van kinderen met Schisis. Op het gebied van kwaliteitsbevordering ben ik lid van de kwaliteitkring van de nvlf en ben ik kwaliteitskringbegeleider. 

lia@logopedie-colmschate.nl
Zorgmail: c.vantienenvanleeuwen@zorgmail.nl 

 

Heleen Hofland

Hoi, 

 

Heleen

Ik ben Heleen Hofland en in 1997 afgestudeerd als logopedist aan de hogeschool in Utrecht. Ik heb toen stage gelopen op Windesheim, het medisch kinderdagverblijf en in de vrijgevestigde praktijk in Colmschate. Na mijn studie kon ik vrij snel aan het werk in de praktijk in Colmschate. Daarnaast heb ik ook een praktijk gehad in Bathmen en heb in de schoollogopedie in Elst gewerkt. Na de geboorte van mijn kinderen heb ik me helemaal gericht op de praktijk in Colmschate waar ik als allround logopedist werk. Ik heb me gespecialiseerd in het werken met jonge niet of nauwelijks sprekende kinderen en kinderen met ASS kenmerken. Daarnaast vind ik het werken met kinderen met Dyslexie ook erg leuk. Het blijft voor mij steeds weer een uitdaging om met cliënten te werken en samen bepaalde

doelen te behalen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk als logopedist zo uitdagend.

 heleen@logopedie-colmschate 
Zorgmail: ha.hofland@zorgmail.nl

 

Myrdhin MüllerMyrdhin 2018

Hallo, ik ben Myrdhin (zegt: meer-din) en werk sinds eind 2015 bij logopediepraktijk Colmschate. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is geen ander beroep dan logopedie dat zo goed past bij wie ik ben. De mysteries van taal en spraak hebben mij vanaf kinds af aan al gefascineerd. Wat een geluk dat ik een vak heb gevonden waarin ik niet alleen deze interesse zo goed kan bevredigen, maar zelfs kan inzetten om allerlei mensen te helpen.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!


myrdhin@logopedie-colmschate.nl
Zorgmail: mjc.muller@zorgmail.nl
06-24174318